Buffet
Nordisk Buffet
- Varmrøget laks med purløgscreme
- Porter braiseret svineryg
- Rimetoksefilet med sydesalt og løvstikke
- Ovnbagte små kartofler med rødløg og timian
- Stegte rødder vendt med honning og peberrod
- Kogte hvedekerner med æbler og porre vinaigrette
- Brød og smør
Den Frække
- Hjemmerøget skinke med syltede mandler og plukket salat
- Helstegt rødvinsmarineret kalveculotte på bagte løg
- Sprængt ung hanebryst i hvidvinssauce med estagon
- Røget kartofler med persille
- Bønnesalat med rødløg, soltørrede tomater og porrer
- Kikærtesalat med feta og tomat
- Brød og smør
Den Sommerlige
- Limemarinerede krebsehaler på sprød salat
- Røget oksekød med asparges vinaigrette
- Kold anrettede skiver af stegt oksefilet med æblepeberrodscreme
- Lun sprængt andebryst i citronsauce
- Kartofler vendt med persille og skalotteløg
- Aspargessalat med forårsløg og syltede tomater
- Tomatsalat med oliven, squash, basilikum vinaigrette og feta
- Brød og smør
Løgstør Menu
- Øl marineret svinekam
- Dansk limousine culotte
- 2 slags valgfri kartofler
- 2 valgfri salat
- Flutes & dressing
130 kr pr person.
Pris pr. pers. 199 kr. (min. 20 pers.)
Bestilling min. 1 uge før afhentning.
Ændringer af kuverter senest 2 dage inden kl. 10.
Ved levering pålægges fragt.
Returemballage afleveres i rengjort stand.