Buffet

Nordisk Buffet

  • Varmrøget laks med purløgscreme
  • Porter braiseret svineryg
  • Rimetoksefilet med sydesalt og løvstikke
  • Ovnbagte små kartofler med rødløg og timian
  • Stegte rødder vendt med honning og peberrod
  • Kogte hvedekerner med æbler og porre vinaigrette
  • Brød og smør

Den Frække

  • Hjemmerøget skinke med syltede mandler og plukket salat
  • Helstegt rødvinsmarineret kalveculotte på bagte løg
  • Sprængt ung hanebryst i hvidvinssauce med estagon
  • Røget kartofler med persille
  • Bønnesalat med rødløg, soltørrede tomater og porrer
  • Kikærtesalat med feta og tomat
  • Brød og smør

Den Sommerlige

  • Limemarinerede krebsehaler på sprød salat
  • Røget oksekød med asparges vinaigrette
  • Kold anrettede skiver af stegt oksefilet med æblepeberrodscreme
  • Lun sprængt andebryst i citronsauce
  • Kartofler vendt med persille og skalotteløg
  • Aspargessalat med forårsløg og syltede tomater
  • Tomatsalat med oliven, squash, basilikum vinaigrette og feta
  • Brød og smør

Løgstør Menu

  • Øl marineret svinekam
  • Dansk limousine culotte
  • 2 slags valgfri kartofler
  • 2 valgfri salat
  • Flutes & dressing

130 kr pr person.

Pris pr. pers. 199 kr. (min. 20 pers.)
Bestilling min. 1 uge før afhentning.
Ændringer af kuverter senest 2 dage inden kl. 10.
Ved levering pålægges fragt.
Returemballage afleveres i rengjort stand.